Wie zijn wij?

Taxi 13000 verzorgt zowel particulier als zakelijk vervoer in Haarlem en omgeving. Onder andere in Aerdenhout, Bennebroek, Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Halfweg, Hoofddorp, Heemstede, Overveen, Spaarndam, IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Vijfhuizen, Zandvoort en Santpoort. Ons vaste klantenbestand bestaat o.a. uit hotels, restaurants en cafés in Haarlem en omgeving. Naast deze bedrijven kiezen ook particulieren voor onze uitstekende bereikbaarheid, beschikbaarheid en voorbeeldige chauffeurs. 

Wij zijn een middelgrote onderneming die bekend staat om de correcte, behulpzame en persoonlijke manier waarop er met klanten wordt omgegaan. Daarbij draagt de uitstekende bereikbaarheid en hoge beschikbaarheid van onze taxi bij aan het feit dat klanten keer op keer kiezen voor Taxi 13000.

Onze chauffeurs

Taxi 13000 chauffeurs zijn: 

  • representatief
  • behulpzaam
  • professioneel
  • vriendelijk

Daarnaast hebben onze chauffeurs een soepele, comfortabele en effectieve rijstijl. 

Uiteraard zijn alle chauffeurs in het bezit van een geldige chauffeurspas waardoor u de garantie heeft dat uw chauffeur de nodige kennis, vaardigheden en ervaring heeft om u op een veilige manier van A naar B te brengen. Ook kunt u er van uit gaan dat uw chauffeur over een gedegen stratenkennis van de regio beschikt. Zo weet u zeker dat u zonder oponthoud via de kortste route naar uw bestemming wordt vervoerd. 

Altijd correct gekleed

Bovenal zijn alle chauffeurs bij Taxi 13000 correct gekleed; overhemd, colbert en nette schoenen zijn standaard.