Verzorgingsgebied Taxi 13000 Haarlem

Taxi 13000 Haarlem verzorgt regiotaxi in onder andere: Aerdenhout, Bennebroek, Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Halfweg, Hoofddorp, Heemstede, Overveen, Spaarndam, IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Vijfhuizen, Zandvoort en Santpoort.

Combi-service

Combi-service is mogelijk indien gewenst. Het is altijd mogelijk om uw reisgenoten op verschillende adressen op te halen. Graag geven wij u vooraf een prijsopgave. Betaling is mogelijk met

  • Contant geld
  • Credit card
  • PIN
  • Op rekening

Uiteraard is het mogelijk om een betalingsbewijs op te vragen indien u met credit- of debitcard heeft betaald.

De snelste taxi van Haarlem en omstreken!

Taxi 13000 staat inmiddels bekend als de snelste taxi van Haarlem en omstreken. Dit is een van de voornaamste redenen dat we inmiddels zo bekend zijn. Wanneer u ook belt, wij regelen altijd het snelst een taxi, zodat u zo spoedig op uw bestemming aankomt als mogelijk. Of u nu in de regio reist of van Bloemendaal naar Schiphol, Heemstede naar Schiphol of Haarlem naar Schiphol, Taxi 13000 brengt u op comfortabele, veilige wijze op uw bestemming.

Offerte voor vervoer op maat

Heeft u behoefte aan vervoer op maat en wilt u graag een offerte aanvragen? Vul dan direct onderstaand formulier in. Na verzending nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.