Groepsvervoer

Is het een beetje laat geworden bij de personeelsborrel? Gaat u een avondje met vrienden naar een concert en wilt u ervan verzekerd zijn dat iedereen veilig thuis komt? Maak dan gebruik van de groepsvervoer service van Taxi 13000. Wij zorgen ervoor dat iedereen veilig op de plaats van bestemming aan komt.

Wanneer u met meer dan vier mensen reist, is onze groepsvervoer service werkelijk ideaal. U hoeft dan niet met uw gezelschap meerdere taxi’s te nemen, maar kunt gewoon gezamenlijk reizen.

Wij beschikken over een luxe, comfortabele taxibus die geschikt is voor maximaal 8 personen. Uiteraard wordt onze luxe taxibus, net als onze personenauto’s, regelmatig gecontroleerd en onderhouden om u een veilige rit te kunnen garanderen. Voor het gebruik van onze taxibus geldt een toeslag van € 12,50. Rekent u maar eens uit hoeveel goedkoper u uit bent wanneer u de kosten deelt met uw medepassagiers! 

Groepsvervoer naar Schiphol

Gaat u met het hele gezin naar Schiphol? Ook dan kunt u gebruik maken van onze service. Onze taxibus biedt plaats voor 8 personen en er is voldoende ruimte om uw bagage op te bergen. Voor meer informatie over onze vervoersdiensten naar Schiphol kunt u hier kijken.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor groepsvervoer? Dat kan heel snel en simpel via onderstaand formulier. Na verzending nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.